Ergonomhuset

Vår app Face It! finalist i Swedish Learning Awards 2014!

Appen är en av 5 finalister i kategorin ”Bästa mobila lärandet”, nominerad bland många bidrag. Face It! Bells Pares-Träning™ innehåller information med frågor och svar och träning för personer som drabbats av ansiktsförlamning. Appen beskriver bakgrund till hur man ska träna och specifika övningar kopplade till de muskler som blivit försvagade. De 22 övningarna visar aktuell muskel som ska tränas med instruktioner om rörelsen och inställning av antal repetitioner. Man kan också sätta ihop sitt eget program med övningar och påminnelser, t ex fm och kväll. Appen finns på svenska, engelska och japanska.

Lär mer om nomineringen:

Se film om appen:

Bästa Mobila lärandet
Med mobilt lärande menar Swedish Learning Awards produktioner för lärande som primärt har tagits fram för att användas på en icke-specificerad plats och på mobila enheter; t ex mobiltelefoner, smart phones, surfplattor och handkonsoler. Utmärkelsen vill uppmärksamma de bästa och mest välarbetade produktionerna avsedda för mobil hårdvara som använts på ett innovativt sätt för att uppnå utbildningsmål på ett effektivt sätt.

Swedish Learning Awards
Swedish Learning Awards syftar till att rikta strålkastarna mot Sveriges bästa utbildningsköpare, lösningar och leverantörer. Tävlingen ska föra den svenska utbildningsbranschen framåt när det gäller genomslagskraft, idéhöjd, kvalitet och teknik. En placering i Swedish Learning Awards ska bäras med stolthet och inspirera andra. Företag och organisationer ska uppleva effekten av utbildning när den är som bäst.