Ergonomhuset

Sömnprofil

En tredjedel av alla svenskar sover dåligt, varav en tredjedel är undomar mellan 16-24 år. Det är ett folkhälsoproblem! Man har svårt att somna, vaknar flera gånger under natten eller för tidigt. Och blir jättetrött och aldrig utvilad! Vi lever i ett 24/7-samhälle där vi ständigt är nåbara och uppkopplade - det blir allt svårare mead avkoppling och återhämtning. Sömn är den bästa återhämtningskällan!

Vi lever i ett 24/7-samhälle där vi ständigt är nåbara och uppkopplade – det blir allt svårare med avkoppling och återhämtning. Sömn är den bästa återhämtningskällan!

Sover Du dåligt kan det vara bra att tydliggöra hur sömnen ser ut och hur mycket Du faktiskt sover. Kanske ligger Du länge i sängen men kvalitén på sömnen är mindre bra? Vaknar Du ofta? Tar Du tupplurar? Hur fungerar Du under dagen?

Box sömnprofil

Fyll i en Sömndagbok under en vecka. Denna analyseras och återkopplas via telefon, Skype eller besök. Du får en överblick av hur Du sover och tips på förändringar för en bättre sömn.

I samband med en kurs kan det vara värdefullt att följa sömnförändringar över tid, t ex före, under och efter genomförd kurs.

En Sömnprofil kan med fördel kombineras med Ergonomhusets webbaserade Självhjälps-program eLearning Stressa mindre – Sov bättre® där Du bl a får mer kunskap om hur stress kan påverka sömnen, vad god sömn är och vad Du kan göra för att sova bättre.

Pris: SEK 750:- exkl moms för analys och återkoppling

 

BESTÄLLNING FÖRFRÅGAN
st   Sömnprofil